Workshops voor particulieren

‘Eat good, feel good’

Een gezond voedingspatroon met een goede balans van voedingsstoffen. Klinkt simpel, maar wat zijn goede voedingsstoffen dan? En waar haal je ze uit? En wat gebeurt hier dan mee in je lichaam?

Tijdens de workshop ‘eat good, feel good’ krijg je meer inzicht over de macronutriënten eiwitten, koolhydraten en vetten. Hoe ziet een gezond voedingspatroon eruit wanneer al deze voedingsstoffen een juiste balans vinden? En welke voordelen levert dit jou en jouw lichaam op? Dit kan er voor iedereen anders uitzien. Daarom zullen we aan de hand van leuke opdrachtjes en interactie altijd die vertaalslag maken naar jouw leefstijl, situatie en mogelijkheden. Want was voor de één werkt, hoeft voor de ander nog niet de oplossing te zijn.

‘Eat good, feel good’

€ 49,99
Meer kennis van koolhydraten, eiwitten en vetten en de werking van het lichaam. Door middel van interactieve opdrachten deze kennis integreren in jouw huidige voedingspatroon om hier zelfstandig verder mee aan de slag te kunnen gaan.
– 3 uur

De informatie is op een heldere manier uitgelegd.

Anke wist iedereen mee te krijgen in het verhaal, waardoor de ogen en oren op haar gericht waren en niet op het scherm.
De workshop is zeer positief ervaren. Een goede opbouw, heldere uitleg, afwisselende activiteiten met aangename interactie.
Zonder achtergrondinformatie doe ik maar wat. Dit maakt me bewust.

– Deelnemers voorgaande workshops

Workshops voor bedrijven/scholen/kinderdagverblijf

Heeft jouw bedrijf interesse in een workshop voor werknemers, ouders of kinderen betreffende voeding, leefstijl en vitaliteit? Dan is dit zeker mogelijk. In overleg kan Roots & Carrots een passende workshop opzetten met de vraag die aansluit bij jouw organisatie.

Werknemers

De workshop voor werknemers.

Het belang van vitaliteit wordt voor jouw werknemer voorop gesteld.
Meer informatie over gezonde voeding om preventief in te spelen op werkstress of overige werk gerelateerde klachten. Denk aan het bespreekbaar maken, plannen en implementeren van het voedingsbeleid in jouw organisatie. Of zoekt jouw bedrijf naar een meer vrijblijvende, interactieve workshop waarin gezonde voeding en mind-set centraal staat? Het is allemaal mogelijk en volledig vorm te geven naar jouw wensen.

Scholen/kinderdagverblijven

Workshops voor ouders en kinderen.

Een ouderavond waarin meer informatie gegeven wordt over vraagstukken rondom voeding.
Het verschaffen van handvatten voor ouders om het (jonge) kind te laten opgroeien met een gezond voedingspatroon en alles wat hierbij komt kijken. Ook kan het prettig zijn voor ouders om met elkaar over dit onderwerp te sparren. Het opvoeden brengt vaak al genoeg onzekerheid met zich mee.

Waarom wachten tot diepgewortelde patronen veranderd moeten worden, wanneer je het probleem ook de bij wortels aan kunt pakken. Breng gezonde voeding op een speelse manier onder de aandacht. Denk aan leuke thema-weken, spelletjes, proeverijen etc.
Met mijn achtergrond in het onderwijs en de kinderopvang, is het ook mogelijk om als voedingsdeskundige op jouw school of kinderdagverblijf met de kinderen aan de slag te gaan.

Close
Go top

Meer informatie, tips & recepten?