Individuele coaching

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kun jij je wensen, vragen en verwachtingen bespreekbaar maken, waarna ik een persoonlijk advies zal geven voor een, voor jou, passend vervolg.
Dit vrijblijvende gesprek geeft jou de mogelijkheid kennis te maken met mij als coach en meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden, wat de doorslag kan geven om te kiezen voor verdere begeleiding.

Bij Roots & Carrots staat vertrouwen, respect, begrip en openheid hoog in het vaandel. Maar alleen jij kunt beslissen of die ‘klik’ voldoende aanwezig is om samen te werken aan jouw persoonlijk doel.

Ter voorbereiding op het intakegesprek ontvang je van mij een voedingsdagboek en intakeformulier. Een analyse van jouw huidige voedingspatroon, leefstijl, jouw persoonlijke hulpvraag en doelen worden tijdens dit gesprek besproken. Tevens vindt een complete lichaamsanalyse plaats.
Rekening houdend met jouw hulpvraag en energiebehoefte geef ik een persoonlijk advies, waar je zelfstandig of met begeleiding door middel van een traject, mee aan de slag kunt gaan.
Na de intake kun je ervoor kiezen een persoonlijk weekmenu, aangepast aan jouw caloriebehoefte en doel, te laten maken. Dit kan een aanknopingspunt zijn om zelfstandig verder te kunnen gaan.

Ik voel het alsof ik weer een stukje dichter bij mezelf ben gekomen.

en weer wat meer kijk heb gekregen op waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Anke helpt me daarin ook om dingen niet te zien als falen en niet te streng voor mezelf te willen zijn. Ik denk dat ik in dit hele coaching traject dit als het meest prettige heb ervaren. Dat Anke naar mij luistert en geen druk op me heeft gelegd.

– C. 33 jaar, Nijmegen

Tijdens een begeleidingstraject zullen de kosten van het intakegesprek en het persoonlijk weekmenu in de prijs geïntegreerd zijn. Een begeleiding biedt jou de mogelijkheid om:

– Tussentijdse vragen te stellen;
– Jouw voortgang nauwgezet te volgen;
– Diepgewortelde patronen te doorbreken;
– Meer bewustzijn en inzicht te creëren.

En zeker zo belangrijk; Een stok achter de deur!

Iedere twee weken zal er een lichaamsanalyse plaatsvinden. Daarnaast zal het traject volledig persoonlijk ingevuld worden, afhankelijk van jouw behoeftes. Maak deze bespreekbaar. Denk aan:

– Etiketten lezen;
– Recepten bespreken, aanpassen en/of voorbereiden;
– Informatieoverdracht;
– Inzicht en bewustzijn creëren in je huidige voedingspatroon;
– Doorbreken van oude gewoontes door middel van creatieve coaching tools- en technieken;
– Ect.

Consulten vinden plaats op praktijkadres, maar in overleg kan ervoor gekozen worden een consult al wandelend of op locatie te laten plaatsvinden.

Hierbij kunnen bijkomende kosten gerekend worden van € 0,19 per gemaakte kilometer. Vraag naar de mogelijkheden.

Als BGN-geregistreerd gewichtsconsulent verzekerd een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de consulten vanuit de aanvullende verzekering.
Kom jij ook in aanmerking?

Coaching trajecten

Instap traject

599,-

Of € 200,- per maand (3 maanden)

 • Intakegesprek (90 min)
 • 5 vervolgconsulten (60 min)
 • 1 check-up (30 min)
 • Complete lichaamsanalyse
 • Mental Coaching
 • 1 jaar toegang The Roots Academy t.w.v. € 179,99
 • Onbeperkt toegang Facebook Community

Premium traject

1099,-

Of €220,- per maand (5 maanden)

 • Intakegesprek (90 min)
 • 12 vervolgconsulten (60 min)
 • Monitoring gedurende 2 maanden na laatste consult
 • 1 check-up (30 min)
 • Complete lichaamsanalyse
 • Mental Coaching
 • 1 jaar toegang The Roots Academy t.w.v. € 179,99
 • Onbeperkt toegang Facebook Community

Kennismakingsgesprek

€ Gratis
De mogelijkheid Roots & Carrots beter te leren kennen. Maak je hulpvraag, wensen en mogelijkheden bespreekbaar, waarna we samen kunnen kiezen voor een passend vervolg.
– 20 min.

Intakegesprek

€ 129,99
Ontvang een complete lichaamsanalyse en een analyse van jouw huidige voedingspatroon. Een eerste advies, rekening houdend met jouw persoonlijke vragen, wensen en mogelijkheden.
– 90 min.

Weekmenu

€ 49,99
Als vervolg op het intakegesprek ontvang jij een weekmenu, aangepast aan jouw leefstijl, caloriebehoefte en persoonlijke doelen. Een aanknopingspunt om zelfstandig een start te maken met een gezond voedingspatroon.

Los consult

€ 70,-
Een consult dat naar eigen behoeve ingevuld wordt. Als tijdelijke begeleiding in de ontwikkeling van jouw gezonde voedingspatroon of als aanvulling op een aflopend traject.
– 60 min.

Close
Go top

Meer informatie, tips & recepten?